Tots els pobles

Inici> Qui som? > Estructura de marca > Shineray Agri

Productes d'alta qualitat

alt
Productes de qualitat

Shineray Agricultural Machinery ha obtingut més de 100 patents per a la invenció, utilitat i aparença. Els nostres productes han estat aprovats amb CE, GS, EPA, CARB i altres certificacions.

Amb el petit negoci de motors d'utilitat com a plataforma bàsica, ens impliquem en les quatre àrees de negoci principals: rescat d'emergència, construcció d'enginyeria, jardineria i cultiu agrícola, formant un disseny de producte del sistema complet de motocultor, grup electrògen, tallagespa, bufador de neu. i bomba d'aigua.

Independent
innovació
Brand
Marketing

Shineray Agricultural Machinery persisteix en l'estratègia de desenvolupament de "maquinària general competitiva, maquinària agrícola a gran escala i tractor de marca"; s'adhereix al concepte d'empresa de "posar molt d'esforç per construir una vida millor" i la innovació independent i el màrqueting de marca, per tal de proporcionar tecnologies més avançades, productes aplicables i serveis de qualitat per a l'agricultura, zones rurals, agricultors de muntanyes i muntanyes. àrees i camps de maquinària general.

Independent, Innovació, Marca, Màrqueting