Tots els pobles

Comunicats de premsa

Inici> Notícies > Comunicats de premsa

La 7a Cimera de l'Automòbil d'Egipte es va celebrar oficialment amb SHINERAY Rolling Out X30!

Notícies i Esdeveniments

La 7a Cimera de l'Automòbil d'Egipte es va celebrar oficialment amb SHINERAY Rolling Out X30!

Temps: 2022-12-09 Accessos : 161


1

    El 7 de desembre de 2022, es va celebrar la 7a Cimera de l'Automòbil d'Egipte tal com estava previst. A diferència de les cimeres anteriors, la marca de cotxes xinesa SHINERAY va anunciar oficialment el seu llançament local a la conferència i va donar a conèixer el primer vehicle comercial, SHINERAY X30, al client egipci General Misr.

1670520576104725

    Fundada el 1997, SHINERAY és una de les 100 principals empreses de fabricació xineses que integra R+D, producció i venda de motors d'automòbil i vehicles complets. Els seus productes de la indústria de l'automòbil cobreixen diversos camps, com ara SUV, MPV, minibús i camions lleugers, i el seu negoci cobreix més de 100 països i regions d'arreu del món. La cooperació sincera amb el general Misr ajuda a SHINERAY a fer un pas sòlid en el mercat africà de vehicles comercials. 

1670520714268652

    El recent llançament X30 es caracteritza per la seva alta economia i fiabilitat. Excepte la versió bàsica de combustible, també es va llançar la versió GNC, que ofereix més i millors opcions per als consumidors de diferents demandes. 

1670520717255168

    Com una de les 100 principals empreses de fabricació de la Xina, SHINERAY sempre ha estat treballant dur en diversos camps. El vehicle comercial més representatiu de SHINERAY va tenir una quota del 45% al ​​mercat de vehicles comercials xinès. No només ha tingut un bon rendiment al mercat nacional, sinó que SHINERAY també s'ha estat preparant activament per als mercats estrangers des dels seus inicis, i ara ha establert bases de producció i R+D a Vietnam, Itàlia, Tailàndia i Amèrica del Sud. Mitjançant la cooperació amb el general Misr, Egipte està a punt de convertir-se en una altra base important que uneix els mercats de l'automòbil de la Xina i l'Àfrica.

1670520613994059

    A més, Xie Yong, el director de SHINERAY, també va enviar les seves benediccions per a la cimera i el general Misr a través d'un discurs remot, afirmant exactament que ha fet prou preparació per als mercats egipci i fins i tot africà, i que continuarà augmentant la inversió en el mercat. Mercat egipci per proporcionar al general Misr i al poble egipci productes millors i adequats per a Egipte i Àfrica.

     Mantingueu-vos fidels a la nostra aspiració original i, després, se suposa que hem d'obtenir. L'entrada de SHINERAY al mercat egipci significa un nou punt de partida, i en un moment tan crític, el suport i la dedicació de tots a SHINERAY és encara més necessari. En el futur, SHINERAY continuarà mantenint l'esperit de voluntat d'esforçar-se i no cedir mai a la derrota, per tal d'aconseguir més reconeixement dels consumidors amb millors productes.